image

Spāru svētki “Merks” jaunākajā projektā “Merks Duntes Zīles”

2021-10-22 |

Uzņēmums  SIA “Merks” 21. oktobrī ir atzīmējis dzīvojamā projekta “Merks Duntes Zīles” spāru svētkus, par godu noslēdzošā būvniecības posma uzsākšanai. Abas projekta ēkas ir ieguvušas savu pilno kopskatu un “Merks Duntes Zīles ir plānots pabeigt līdz 2022. gada maijam.

“Šos spāru svētkus atzīmējam citādā gaisotnē – sūtot attālinātus sveicienus mūsu komandai.  Par spīti ārkārtas situācijai un ierobežojumiem, esam spējuši iekļauties būvniecības termiņos un jau pēc nieka pāris mēnešiem “Merks Duntes Zīles” varēs priecēt savus nākotnes iedzīvotājus,” stāsta Mikus Freimanis, “Merks” Nekustamo īpašumu attīstības direktors. “Patiecoties “Merks” profesionālajai būvniecības komandai, šobrīd jau vairāk kā 1500 ģimenes dzīvo mūsu celtajos mājokļos un mēs ar pārliecību varam teikt, ka šis būs kvalitatīvs, pārdomāts un jaunajām ģimenēm paredzēts dzīvojamais projekts.”

Kā iepriekš tika ziņots, “Merks Duntes Zīles” būvniecība tika uzsākta 2021. gada aprīlī, un tās ietvaros tiks izbūvēti 84 mūsdienīgi un ērti dzīvokļi divās ēkās “Merks Duntes Zīles” atradīsies vienā no vismazāk apbūvētajām apkaimēm Rīgā, pie Skanstes apkārtnes, kas ir iecienīta vieta ģimenēm un jaunajiem profesionāļiem. Projekta teritorijā atrodas daudzi vēsturiskie ozoli, kas tiks saglabāti un kurus papildinās vēl jauni koki, lai padarītu projektu zaļāku un cilvēkam draudzīgāku.  Projekta energoefektīvajās ēkās būs pieejami 2 līdz 4 istabu dzīvokļi ar kopējo platību 40 – 95 m2.


Būvkompānija “Merks” ir gan šī projekta attīstītājs, gan būvnieks, gan arī – garantijas sniedzējs, uzņemoties pilnu atbildību par paveikto darbu un izmantoto materiālu kvalitāti.

image
image
image